Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Agenda

Berenar de Santa Llúcia
15/12/2018 de 20:30 a 23:55 Castell de Verdú,

Com cada any l'Associació de Dones Argila organitza un berenar per celebrar Santa Llúcia, al Castell de Verdú. Cal apuntar-se al local de l'associació.

La Nit de Nadal
25/12/2018 de 20:30 a 23:55 Casal Verduní,

Escala HI-FI. Recollida de cartes per part del Patge Gregori

Concert de Nadal
29/12/2018 de 19:30 a 21:00 Casal Verduní,

Ballet El Trencanous

Agenda cultural de l’Urgell

L'adreça de l'enllaç és: http://agendaurgell.cat/

Notícies

El jaciment iber dels Estinclells El jaciment iber dels Estinclells

El poblat iber dels Estinclells és un espai en el que s'ha excavat i adequat un assentament preromà i al seu costat hi ha un camp d'experimentació arqueològic. La visita al poblat iber dels Estinclells és un viatge en el temps, 2300 anys enrere, i està conduïda pels arqueòlegs membres de l'equip de recerca del jaciment dels Estinclells. La visita la complementen uns tallers didàctics basats en l'activitat tèxtil, l'estampació i l'arquitectura ibèrica. Podeu reservar la vostra visita a través de l'Oficina de Turisme de Verdú.

Uns cinc-cents estudiants es troben a Verdú

La vila de Verdú ha rebut avui al voltant d'uns cinc-cents estudiants d'escoles jesuïtes de Lleida i Barcelona, amb motiu de l'aniversari de la canonització de Sant Ignasi de Loiola. Procedents de diferents indrets s'han trobat a Tàrrega i han vingut caminant fins a Verdú, convertint-se així en pelegrins del Camí Ignasià. A Verdú han visitat el Santuari i casa natal de Sant Pere Claver, el sant jesuïta català.

Avisos / Pregons

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Altres publicacions

Llegir Més

Destacats

Llegir Més

Document Actions