Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • 2021-10-17T10:30:00+02:00
  • 2021-10-17T13:00:00+02:00

17/10/2021 de 10:30 a 13:00
Octubre 17 Diumenge
  • 2019-12-20T11:00:00+01:00
  • 2019-12-20T13:00:00+01:00

20/12/2019 de 11:00 a 13:00

Concert de Nadal, a càrrec dels alumnes de l'Escola Jardí de Verdú

Desembre 20 Divendres
  • 2019-12-13T10:00:00+01:00
  • 2019-12-13T14:00:00+01:00

13/12/2019 de 10:00 a 14:00

Els alumnes de l'Escola Jardí muntaran una parada a la Plaça Major de Verdú

Desembre 13 Divendres
  • 2019-06-02T11:00:00+02:00
  • 2019-06-02T12:15:00+02:00

02/06/2019 de 11:00 a 12:15

L'1 i 2 de juny és un cap de setmana de portes obertes per descobrir, tastar, comprar i passar-ho molt bé.

Juny 2 Diumenge
  • 2019-06-02T10:00:00+02:00
  • 2019-06-02T19:00:00+02:00

02/06/2019 de 10:00 a 19:00

L'1 i 2 de juny és un cap de setmana de portes obertes per descobrir, tastar, comprar i passar-ho molt bé

Juny 2 Diumenge
  • 2019-06-01T11:00:00+02:00
  • 2019-06-01T12:00:00+02:00

01/06/2019 de 11:00 a 12:00

L'1 i 2 de juny és un cap de setmana de portes obertes per descobrir, tastar, comprar i passar-ho molt bé

Juny 1 Dissabte
  • 2019-06-01T10:00:00+02:00
  • 2019-06-01T19:00:00+02:00

01/06/2019 de 10:00 a 19:00

L'1 i 2 de juny és un cap de setmana de portes obertes per descobrir, tastar, comprar i passar-ho molt bé.

Juny 1 Dissabte
  • 2019-04-22T14:00:00+02:00
  • 2019-04-22T17:00:00+02:00

22/04/2019 de 14:00 a 17:00

L' Associació de Jubilats de Verdú proposa fer un dinar el dilluns 22 d'abril per celebrar el Dilluns de Pasqua, amb el següent menú: amanida, paella d'arròs, mona, vi, aigua, cava, cafè i gotes. Teniu temps fins el 16 d'abril per apuntar-vos.

Abril 22 Dilluns
  • 2019-04-11T09:00:00+02:00
  • 2019-04-11T14:00:00+02:00

11/04/2019 de 09:00 a 14:00

La IV edició de la jornada "Vinya, vins i territori", organitzada de forma conjunta, i en col·laboració amb el sector, pretén ser un espai d'aprofundiment i debat al voltant de la viticultura i dels reptes de produir raïm i vins amb un fort component territorial, buscant la recerca permanent de la qualitat i el valor afegit. Aquest any les intervencions i el debat es centraran en els punts clau de la gestió de la vinya: conducció, poda, intervencions en verd, reg i verema per a l'obtenció d'un raïm d'alt valor afegit, tot considerant la sostenibilitat econòmica i mediambiental de les explotacions.

Abril 11 Dijous
  • 2018-12-29T19:30:00+01:00
  • 2018-12-29T21:00:00+01:00

29/12/2018 de 19:30 a 21:00

Ballet El Trencanous

Desembre 29 Dissabte

Document Actions