Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TALONARI RUTA DEL CISTER 2021

Us recordem la validesa del talonari cultural de la Ruta del Cister fins el 31 de desembre de 2021

DILLUNS 22 MARÇ 2021

Els museus, visites guiades, espais i activitats culturals de La Ruta del Cister amplien la validesa dels descomptes del Talonari Cultural de 2020 fins el 31 de desembre de 2021, a causa de l'actual escenari derivat de la Covid-19.

El Talonari Cultural de La Ruta del Cister ofereix 35 vals de descompte 2x1,  visita gratuïta per descobrir el territori Cister a través de visites guiades, visites lliures o autodidàctiques i activitats.

És una eina per donar a conèixer el ric patrimoni de les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell més enllà dels tres monestirs cistercencs, i posicionar La Ruta del Cister com a destinació cultural de referència. És el tercer any que s'edita i és una iniciativa que ha estat possible gràcies a la col·laboració dels agents culturals públics i privats que hi participen.

El Talonari Cultural et permet estalviar prop de 150 € per parella en la visita a 35 espais diferents.

Es pot trobar gratuïtament a les oficines comarcals de turisme de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell; a les oficines municipals de Turisme d'Agramunt, Bellpuig, l'Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Tàrrega, Vallbona de les Monges, Valls, Verdú i Vilagrassa. I als punts d'informació turística d'Alcover i Nulles. I també als establiments turístics com museus i espais visitables que hi participen, als allotjaments, cellers, entre altres. 

Document Actions