Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

T'ho estàs perdent

Des de l'Institut Català de les Dones , el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, i la Corporació Catalana de Mitjans audiovisuals, s'impulsa la campanya T'ho estàs perdent, amb l'objectiu de fomentar l'esport femení en els mitjans de comunicació.

DIMARTS 04 FEBRER 2020

La campanya T'ho estàs perdent, pretén promoure una major presència de les dones als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l'esport femení i posicionar-lo com un contingut d'interès i capaç d'atraure grans audiències.

La campanya també pretén consolidar l'audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l'esport femení, ja que sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

El lema de la campanya és "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle" La iniciativa consta de diverses peces audiovisuals protagonitzades per esportistes d'elit: Mireia Belmonte, Laia Sanz, Alexia Putellas, Laia Palau i Maria Vicente.

Document Actions