Dijous, 19 De Octubre De 2017
Pl. Major, 1, Verdú - 25340
Telèfon: 973 34 70 07 Fax: 973 34 70 55

Novetats

06/10/2017

CAP DE SETMANA IBER A VERDÚ


Foto

El dissabte 14 d'octubre vam celebrar el CSI , al jaciment iber dels Estinclells

Dins la jornada del 17è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers, al jaciment de Els Estinclells es va realitzar una visita guiada conduïda per Jordi Moré, arqueòleg responsable del jaciment

Com cada any es selecciona un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen les activitats. Per a l'edició d'enguany sha triat Tresors líquids de fa 2.200 anys, hi participen 23 centres que proposen més dun centenar dactivitats! És una manera divertida dapropar-vos als ibers: reconstruccions històriques, tallers dexperimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica...

El Cap de Setmana Ibèric és una oportunitat única per descobrir o redescobrir el nostre passat, explicat de primera mà per alguns dels millors arqueòlegs del país.

Al poblat dels Estinclells, els arqueòlegs estan treballant en la consolidació de les cases més humils del cercle urbà, així com en la recuperació del carrer únic que circumvala l'interior del conjunt d'habitacles. A través de la visita es van poder veure diferents tipologies contsructives que poden observar-se en la vintena de cases del poblat a l'entorn d'un antic dipòsit d'aigua.

Durant la jornada de portes obertes, del Cap de Setmana Iber també es va portar a terme una premsada de vi a la zona experimental, que està dedicada a la recuperació històrica. 


Informació addicional


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web