Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ignasiana BTT

La Ignasiana BTT resseguirà el diumenge 26 de setembre els 115 Km, de les quatre últimes etapes del Camí Ignasià des de Verdú, passant per Cervera, Igualada i arribant a Manresa.

La Ignasiana en BTT, l'aventura del pelegrí, dins el projecte de Manresa 2022, segueix la petjada d'Ignasi de Loiola, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo, quan l'any 1522 el pelegrí Ignasi de Loiola en el seu pelegrinatge del País Basc cap a Jerusalem arribà a Manresa, on hi va fer una estada d'onze mesos.

Amb aquesta ruta podreu redescobrir els paisatges, pobles i ciutats que van acompanyar i inspirar a Ignasi de Loiola.

La Ignasiana en BTT 2021 resseguirà el diumenge 26 de setembre els 115 Km de les tres últimes etapes del Camí Ignasià des de Verdú, passant per Cervera i Igualada, i arribant a Manresa. 

Es tracta d'una ruta lineal entre Verdú, Cervera, Igualada i Manresa, la pedalada està ideada per fer-se amb un sistema de navegació GPS i, senyalització en punts crítics. Té una dificultat mitjana, però cal resistència al tractar-se d'un recorregut llarg, amb sortida de Verdú a les 8h i arribada aproximada a Manresa a les 19.30h.
Aquesta ruta està organitzada per Manresa 2022, i hi col·laboren els diferents ajuntaments. Us deixem l'enllaç perquè pugueu veure la ruta en més detall: http://www.manresa2022.cat/web/menu/9726-ignasiana-en-btt


L'1 de juny s'obren les inscripcions. 

Ignasiana BTT, Verdú- Manresa.jpeg

Document Actions