JORNADA TÈCNICA: PREVENCIÓ DEL GUST DE LLUM, POTENCIAL AROMÀTIC DEL RAÏM I MICROORGANISMES VÍNICS.
- https://www.verdu.cat/actualitat/agenda/jornada-tecnica-prevencio-del-gust-de-llum-potencial-aromatic-del-raim-i-microorganismes-vinics
- JORNADA TÈCNICA: PREVENCIÓ DEL GUST DE LLUM, POTENCIAL AROMÀTIC DEL RAÏM I MICROORGANISMES VÍNICS.
- 2025-11-07T09:50:00+01:00
- 2025-11-07T12:30:00+01:00
El proper divendres 7 de novembre tindrà lloc al Castell de Verdú la jornada tècnica: Prevenció del gust de llum, potencial aromàtic del raïm i microorganismes.
En aquesta jornada es pretén acompanyar enòlegs i personal tècnic de celler en la presa de decisions per la minimització de l'aparició de l'aparició del defecte gust de llum i prevenció de l'aparició de l'efecte pinking en vins blancs així com detallar quines són l es vies principals per a l'extracció del potencial aromàtic del raïm.
Per a inscripcions: Inscripció
Més informació: VITEC: nil.pares@vitec.wine
- Quan 07/11/2025 de 09:50 a 12:30
- On Sala Molí. Castell de Verdú
-
Afegeix un esdeveniment al calendari
iCal