Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1a. TROBADA NETWORKING VALL DEL CORB

L’Associació Vall del Corb organitza una primera trobada per dinamitzar agents de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Vall del Corb. Convidem a productores i comerços alimentaris, cellers i restaurants i l'acte es durà a terme al Castell de Verdú el dilluns dia 17 de març a la tarda. L’objectiu serà el de crear xarxa i fomentar la creació de sinèrgies entre aquests actors per tal de:

  1. Potenciar el contacte i les aliances entre restaurants i comerços alimentaris (de la Vall i de comarques limítrofes) i les productores de la Vall del Corb, per tal de crear i/o enfortir vincles a través d’una relació directa.

  2. Visibilitzar el valor i la qualitat dels productes de la Vall del Corb i crear eines comunicatives que els dotin d’una imatge corporativa compartida.

  3. Crear eines per oferir informació a comensals i ciutadania sobre els productes de proximitat i de temporada de la Vall.

  4. Afavorir la creació d’una xarxa de distribució sostenible que fomenti els bons hàbits de consum.

L’acte comptarà amb la ponència inaugural de Maria Nicolau i continuarà amb la dinamització, a través de diferents taules, d’una mostra de productes de la Vall, on els diferents restaurants i comerços podreu conèixer, tastar i rebre informació de primera mà per part de les productores que participin a l’activitat.

Per dur a terme aquesta iniciativa s’està treballant també en la creació d’una carta de vins de la Vall del Corb, la qual es podrà incorporar, per part dels restaurants, a les seves cartes, amb l’objectiu de dotar d’una imatge diferenciada i única als vins de la Vall, promocionant així la seva visibilitat i valor diferencial.

Per participar és necessari:

→ Confirmar inscripció a l’acte abans del dia 4 de març, a través d’aquest formulari.

Galeria d'imatges