1a. TROBADA NETWORKING VALL DEL CORB
L’Associació Vall del Corb organitza una primera trobada per dinamitzar agents de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Vall del Corb. Convidem a productores i comerços alimentaris, cellers i restaurants i l'acte es durà a terme al Castell de Verdú el dilluns dia 17 de març a la tarda. L’objectiu serà el de crear xarxa i fomentar la creació de sinèrgies entre aquests actors per tal de:
-
Potenciar el contacte i les aliances entre restaurants i comerços alimentaris (de la Vall i de comarques limítrofes) i les productores de la Vall del Corb, per tal de crear i/o enfortir vincles a través d’una relació directa.
-
Visibilitzar el valor i la qualitat dels productes de la Vall del Corb i crear eines comunicatives que els dotin d’una imatge corporativa compartida.
-
Crear eines per oferir informació a comensals i ciutadania sobre els productes de proximitat i de temporada de la Vall.
-
Afavorir la creació d’una xarxa de distribució sostenible que fomenti els bons hàbits de consum.
L’acte comptarà amb la ponència inaugural de Maria Nicolau i continuarà amb la dinamització, a través de diferents taules, d’una mostra de productes de la Vall, on els diferents restaurants i comerços podreu conèixer, tastar i rebre informació de primera mà per part de les productores que participin a l’activitat.
Per dur a terme aquesta iniciativa s’està treballant també en la creació d’una carta de vins de la Vall del Corb, la qual es podrà incorporar, per part dels restaurants, a les seves cartes, amb l’objectiu de dotar d’una imatge diferenciada i única als vins de la Vall, promocionant així la seva visibilitat i valor diferencial.
Per participar és necessari:
→ Confirmar inscripció a l’acte abans del dia 4 de març, a través d’aquest formulari.