Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RECOLLIDA PORTA A PORTA

Com ja sabeu a Verdú tenim implantat el sistema de recollida d'escombraries Porta a Porta. Aquest sistema consisteix a lliurar els residus_ prèviament separats a casa_ al servei municipal de recollida d'acord amb el calendari. 

Durant les últimes setmanes hem detectat una certa relaxació en els residus que es dipositen cada dia en el servei de recollida, especialment el dia de la recollida de la resta. És per aquest motiu que l'empresa Urgell Net i l'Ajuntament de Verdú, la propera setmana , començarem a fer inspeccions dels cubells que es recullen diàriament. 

Confiem amb la vostra col·laboració per tal que entre tots i totes puguem assolir una gestió dels residus del nostre poble de qualitat i amb un nivell de recollida selectiva superior.

Us avancem que de cara al 2024 es preveu implantar a la resta de municipis de la comarca la recollida PaP amb contenidors xipats. Aquest fet permetrà detectar qui recicla correctament i qui no i, per tant, podrem implantar el sistema de taxa justa. És a dir, qui ho fa bé paga menys i qui ho fa malament paga més! A Verdú també es repartiran aquests nous cubells. 

Amb la col·laboració de tothom, tornarem a estar entre els "Top Ten" de la recollida selectiva al territori.

Consell Comarcal de l'Urgell, Ajuntament de Verdú i Urgell Net

Calendari Voluminosos.png

Galeria d'imatges