Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ACTE OFICIAL AGERMANAMENT VERDÚ - CARS (France)

El dissabte, 9 de desembre de 2023 l'Ajuntament de Verdú va rebre en visita oficial a l'alcalde de Cars, senyor Xavier Zorrilla, amb motiu de l'agermanament amb aquest municipi francès.

La Sala de Plens de l'Ajuntament va ser l'espai on va tenir lloc la recepció oficial. 

Després d'un breu discurs de salutació, entre els ambdós, Xavier Zorrilla, alcalde de Cars i Georgina Procter, alcaldessa de Verdú, i va haver un petit intercanvi de regals, i es va fer una visita guiada al municipi per tal que la delegació francesa conegués el patrimoni verduní, a més de l'activitat vitivinícola de la vila i també l'artesania, amb la ceràmica negra de Verdú.

La jornada va continuar a la tarda a l'estand de l'Associació de Confluence des Arts, on va tenir lloc l'acte oficial d'agermanament entre les dues capitals vitivinícoles del Blayais i de l'Urgell, Cars i Verdú.

La cerimònia oficial d'agermanament va tenir lloc el 9 desembre a Tàrrega en el marc de la 24a. Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals, amb presència de l'alcaldessa de Verdú, Georgina Procter, l'alcalde de Cars, Xavier Zorrilla, l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, José Marin, president del Consell Comarcal de l'Urgell i Claude Carlier, president de l'associació Confluence des Arts, a l'Urgell.

A més, en aquest acte es va comptar també amb la presència de dos viticultors convidats per l'Associació Confluence des Arts; el celler Cercavins de Verdú i el celler de Cedric Bergeron de Cars, que a més de compartir experiències van donar a conèixer el producte que elaboren a tots els visitants.