Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ignasiana BTT

La Ignasiana BTT és un itinerari en BTT d'uns 115 quilòmetres seguint les tres últimes etapes del Camí Ignasià de Verdú a Manresa. Pròxima edició 24 de setembre de 2022

L'edició d'enguany de la Ignasiana BTT proposa dues rutes:

- 115 Km i 2.000 metres. Verdú - Manresa

- 50Km i 1.000 metres. Igualada - Manresa

La Ignasiana BTT és un itinerari en BTT autoguiat en GPS d’aproximadament 115 quilòmetres seguint les tres últimes etapes del Camí Ignasià de Verdú a Manresa, passant per Cervera, Igualada i la falda de Montserrat. És una vivència esportiva que porta els ciclistes a conèixer en primera persona les comarques que travessa. El trac ha estat especialment dissenyat per a adequar el recorregut del Camí Ignasià per a BTT, per a evitar trams de carretera o zones perilloses per als ciclistes. La ruta es pot completar en un sol dia, si s’està avesat a anar amb bicicleta i a fer llargs recorreguts, ja que acumula 2.158m de desnivell pujant i 2.371m baixant.

El recorregut, que comença a Verdú, passa per Cervera, Igualada, Sant Pau de la Guàrdia, Marganell, la falda de Montserrat, i finalitza a les portes de la Cova de Manresa, on Ignasi fa cinc -cents anys arribava després de deixar enrere el seu passat militar, caminant cap a una nova opció de vida.

Pròxima edició, 24 de setembre de 2022. Inscripcions obertes: www.manresa2022.cat

cartell ignasiana btt obertura_verdu 2022.jpg

Ignasiana BTT, 26 setembre 2021 Verdú- Manresa 115 km (4).jpg

Document Actions